Promo DOO Skopje
Promo DOO Skopje

Партнери

Сервис и дистрибуција

Овластен сервис и дистрибутер

Во раните 1970-ти е основана CTcoin во Одензе, Данска. Од мала компанија CTcoin порасна во водечка компанија на машини за броење и сортирање банкноти во повеќе од 50 земји во светот.

Овластен сервис и дистрибутер

DeLaRue е основана во далечната 1813 година. Во април 2013 година, DeLaRue ја доби наградата Queen's Award for Enterprise иновација за супер безбедност на банкноти со процес на правење хартија.

Овластен сервис

Apple Inc е американска мултинационална технолошка компанија со седиште во Купертино, Калифорнија. Хардверски производи на Apple Inc се : iPhone паметен телефон, таблети и компјутери iPad, персонален компјутер Mac, iPod портабл медиа плеер, и паметен часовник на Apple Watch smartwatch .

Овластен сервис и дистрибутер

HTC носи брилијантност на живот преку водечки иновации во паметен мобилен уред и дизајн. Почнувајќи со визија да се направина персонален компјутер во вашата дланката . .
Промо Доо - Сервис Во состав на Промо ДОО работи Сервисниот центар за мобилни, безжични, жични телефони и комуникациски уреди кој е овластен од Siemens Gigaset, ZTE, Huawei, HTC, Siemens AG и Apple за поддршка на комуникациски уреди во гарантен и вонгарантен рок. Сервисот располага со најсофистицирана опрема според барањата и стандардите на Siemens и останатите производители. Сервисерите се со сертификати за завршена обука, која континуирано се одржува во зависност од појавувањето на нови модели на комуникациски уреди. Сервисот располага со оригинални резервни делови за сите видови комуникациски уреди од споменатите производители. Адреса:      Борис Трајковски 72, Скопје, Република Македонија е-маил :     service@promotel.com.mk Телефон: +389 (0)2 3130493 Факс :       +389 (0)2 3111110
Промо Доо  Сервис и дистрибуција  

Овластен сервис

AHuawei е водечки глобален информатичката и комуникациска технологија (ICT) решенија. Huawei е посветен на овозможување иднина на информатичкото општество, како и градење на подобар поврзан свет.

Овластен сервис

ZTE Corporation е глобален лидер во областа на телекомуникациите и информатичката технологија. Основана во 1985 годин .Како дел од стратегијата ZTE’s M- ICT, компанијата се обврза да обезбеди интегриран end-to- end иновации за реализација на квалитет.

Овластен сервис и дистрибутер

KENEKSI е име на бренд создаден од страна на кинеската компанија Shenzhen Cheng Run Communications Device.  KENEKSI телефони се напредни, стилски, и со висок квалитет на екранот кои се изработени од најдобрите материјали . Според резултатите од 2014 година повеќе од 3.500.000 луѓе станаа корисници на KENEKSI уреди.

Овластен сервис и дистрибутер

Глобалниот лидер во мобилни комуникации која е основана во 1984 година, BlackBerry®  .Денес, BlackBerry има за цел да ги инспирира од успехот милионите корисници низ целиот свет со постојано поместување на границите на мобилни искуства.

Овластен сервис и дистрибутер

Gigaset AG, порано позната како Siemens Home and Office Communication Devices е мултинационална корпорација со седиште во Минхен, Германија. Gigaset произведува DECT телефони. Под името Gigaset , компанијата развива и продава бизнис телефони и решенија за мали и средни претпријатија.
    Борис Трајковски 72
    Скопје Македонија

Овластен сервис и дистрибутер

Unify е најновиот член на семејството Атос, комбинирање на

знаење и углед во пазарот на ИТ услуги за да им обезбеди

на клиентите  лесни решенија и услуги за целиот свој

дигитален портфолио.

Партнери

Сервис и дистрибуција

Промо Доо - Сервис Во состав на Промо ДОО работи Сервисниот центар за мобилни, безжични, жични телефони и комуникациски уреди кој е овластен од Siemens Gigaset, ZTE, Huawei, HTC, Siemens AG и Apple за поддршка на комуникациски уреди во гарантен и вонгарантен рок. Сервисот располага со најсофистицирана опрема според барањата и стандардите на Siemens и останатите производители. Сервисерите се со сертификати за завршена обука, која континуирано се одржува во зависност од појавувањето на нови модели на комуникациски уреди. Сервисот располага со оригинални резервни делови за сите видови комуникациски уреди од споменатите производители. Адреса:      Борис Трајковски 72, Скопје, Република Македонија е-маил :     service@promotel.com.mk Телефон: +389 (0)2 3130493 Факс :       +389 (0)2 3111110
Промо Доо  Сервис и дистрибуција  

Овластен сервис и дистрибутер

Во раните 1970-ти е основана CTcoin во Одензе, Данска. Од мала компанија CTcoin порасна во водечка компанија на машини за броење и сортирање банкноти во повеќе од 50 земји во светот.

Овластен сервис и дистрибутер

DeLaRue е основана во далечната 1813 година. Во април 2013 година, DeLaRue ја доби наградата Queen's Award for Enterprise иновација за супер безбедност на банкноти со процес на правење хартија.

Овластен сервис

Apple Inc е американска мултинационална технолошка компанија со седиште во Купертино, Калифорнија. Хардверски производи на Apple Inc се : iPhone паметен телефон, таблети и компјутери iPad, персонален компјутер Mac, iPod портабл медиа плеер, и паметен часовник на Apple Watch smartwatch .

Овластен сервис и дистрибутер

HTC носи брилијантност на живот преку водечки иновации во паметен мобилен уред и дизајн. Почнувајќи со визија да се направина персонален компјутер во вашата дланката . .

Овластен сервис

AHuawei е водечки глобален информатичката и комуникациска технологија (ICT) решенија. Huawei е посветен на овозможување иднина на информатичкото општество, како и градење на подобар поврзан свет.

Овластен сервис

ZTE Corporation е глобален лидер во областа на телекомуникациите и информатичката технологија. Основана во 1985 годин .Како дел од стратегијата ZTE’s M- ICT, компанијата се обврза да обезбеди интегриран end-to- end иновации за реализација на квалитет.
Овластен сервис и дистрибутер KENEKSI е име на бренд создаден од страна на кинеската компанија Shenzhen Cheng Run Communications Device.  KENEKSI телефони се напредни, стилски, и со висок квалитет на екранот кои се изработени од најдобрите материјали . Според резултатите од 2014 година повеќе од 3.500.000 луѓе станаа корисници на KENEKSI уреди.

Овластен сервис и дистрибутер

Глобалниот лидер во мобилни комуникации која е основана во 1984 година, BlackBerry®  .Денес, BlackBerry има за цел да ги инспирира од успехот милионите корисници низ целиот свет со постојано поместување на границите на мобилни искуства.

Промо Доо

Промо обезбедува локална поддршка

за продуктите и услугите на

компаниите што ги представува и се

грижи за корисниците во Македонија,

по основа на техничка поддршка,

сервис, одржување и инсталации.

Промо обрнува посебно внимание

кон поголемите соработници (како

Македонски Телекомуникации,

Телеком Македонија, one.Vip итн.),

соодветно за стратешки партнери.

Овластен сервис и дистрибутер

Gigaset AG, порано позната како Siemens Home and Office Communication Devices е мултинационална корпорација со седиште во Минхен, Германија. Gigaset произведува DECT телефони. Под името Gigaset , компанијата развива и продава бизнис телефони и решенија за мали и средни претпријатија.

Овластен сервис и дистрибутер

Unify е најновиот член на семејството Атос, комбинирање на

знаење и углед во пазарот на ИТ услуги за да им обезбеди

на клиентите  лесни решенија и услуги за целиот свој

дигитален портфолио.